Cockerpoovalper til salgs

Valpoghund

Valp og hund, Ulviksbakke er en hjemmeside for deg som drømmer om hund og for deg som har hund.

 

Hjemmesiden er i starfasen og ikke ferdig.

Cockerpoovalper

Njira fikk endelig valper i går, 27.04.2015!!

Alt gikk vel, og seks friske, flotte valper kom.

Njira og Yatzy har vært planlagt fra vår side lenge. Allerede når vi kontaktet Kjersti Strømnes (Miwok hundeservice) for å skaffe oss Njira, la jeg frem planer om annen generasjons Cockerpoo. Jeg ville vi skulle sette av en hanne som kunne følge våre strenge krav til helsekontroll og godt mentalt hode. Kjersti er en dreven dame på hund og har vært en super samarbeidspartner hele veien.

 

Njira kommer fra flotte foreldre som vil bli lagt inne her på siden med navn og bilde og sykdomshistorie. Moren hennes er Engelsk Cockerspaniel og faren en liten Mellompuddel.

Yatzy kommer fra Mellompudel mor og Engelsk Cockerspaniel far. De er dermed overhodet ikke i slekt og har ingen innavlsgrad.

 

Begge foreldre er HD-frie, patella frie, uten allergi og ørebetennelser, uten leppefold. De har meget god mental helse. Yatzy går Agility og Njira brukes til hundekursene for å vise godt "hundespråk" til de hundene som har problemer og til valpekursene. Begge hundene er gode familiehunder og Yatzy er i privat eier hos Kjersti. Ingen av hundene er lydfulle og Njira lager lager aldri lyd, bare når katten terger henne i herlig lek. Hundene er oppvokst med katter og andre dyr og trekker ikke en mine for utfordringer. De er roliger og utrolig hyggelige, velfungerende hunder!

 

Cockepoo er en hund som både kan trenes til apport og på spor. De er fugleinteressert og absolutt en hund som kan jobbe. De trenger tur og stimulig, men kan være rolige hjemme likevel. Det er viktig for oss at hundene får leve aktivt og ikke bare skal være til pynt. Dette er flotte hunder som kan brukes til mye morro aktivitet.

 

Dersom du vil være med på listen er det lurt å skynte seg med å sende mail. Her blir ikke mye ledig på denne parringen.... Epost; eculvik@online.no

 

Ventelisten vår lukkes når alle kjøpere har betalt et lite depositum. Dette for at de som venter i spenning lenger nede på listen, kan få forberde seg på om de får valp i god tid før levering. Avbestilling rett før valpene skal leveres, gir mer usikkerhet for valpen. Det er viktig at valpen kommer til et godt forberedt hjem <3