Om oss

Valpoghund

Valp og hund, Ulviksbakke er en hjemmeside for deg som drømmer om hund og for deg som har hund.

 

Hjemmesiden er i starfasen og ikke ferdig.

Hei og velkommen.

Denne siden er fortsatt under oppbygging og dermed er ikke alle ting kommet helt på plass. Jeg arbeider med saken, men tiden strekker ikke alltid til....

Fordi Njira viste seg å være villig til parring med sin "Prins", Yatzy i går 22 august, legger jeg hjemmesiden ut selv om den er uferdig. Vi krysser nå alle fingre og tær. Det blir andre gangsparring i morgen 24 august og så bærer det hjemover igjen med håp om mange søte små i løpet av ca 63 dager :-)

Det blir lagt ut liste, men fordi vi allerde har bestilt bort en del valper, ber vi interessrte om å ta kontakt på mail:

eculvik@online.no

evnt Facebook: "Valp og hund" siden vår

 

Valpene vil bli fulgt svært nøye opp og skal følge ett program for adferdstrening helt fra ca tre ukers alder (som en del av oppgaven min om adferd til instruktøreksamen) de følges selvsagt meget tett opp helsemessig og du får mulighet til videre oppfølging hos oss.

Valpene vil bli solg med helseattest og kontrakt. De får også med seg en valpepakke med teppe, mat, bok, bur, halsbånd evnt seng dersom dere vil bestille det. Dere kan kjøpe alt nødvendig utstyr hos oss på klinikken, så dere trenger ikke handle dersom dere er usikker på hva som trengs. Valpen behøver ikke mye i begynnelsen, så her er ikke kjøpepress, men dere har muligheten og kan få gode råd om hva som er lurt hvis dere ønsker dette.

Vi kan også utstede pass til hunden dersom du behøver dette.

Vi ønsker at våre valpekjøpere skal lese boken "100 % Positiv Hverdaglydighet" og kompendiet mittt som jeg bruker på hvalpekurset.

Vi ønsker også at alle går valpekurs, selv om man har hatt hund før :-)

Vi anbefaler å la hunden være med på Agility eller en annen form for aktivitet når den blir voksen. Cockerpooen passer svært godt til Agility, men den er også fornøyd med turer i fjell og skog. Den er ikke en sofahund, selv om den er tålmodig. Alle hunder behøver aktivitet og stimulering. Den må ha turer hver dag :-)

Velkommen til valpekjøp hos oss, det skal være ett trygt valg for deg.

 

For pris; ta kontakt.

 

Kjøp av valp.

Ved kjøp av valp er det mye å tenke på og man bør ikke kjøpe en valp på impuls. Det er viktig å planlegge nøye og legge forholdene til rette, slik at man er godt forberedt når valpen kommer i hus.

Vi anbefaler at den som har hovedansvar for hunden er voksen og har tid til å være hjemme med valpen de to første ukene. Man skal øve valpen på litt alenetid helt fra start, men å øve en hund på å være alene skal gjøres skånsomt og langsomt. Det er unaturlig for en hund å være alene, de er flokkdyr. Dette er lurt å tenke på når man skaffer seg hund. Har hele familien lange dager borte fra hjemmet, er det kanskje ikke den beste tiden for å skaffe seg hund?

 

Vi sender valpekompendiet vårt i posten til dem som skal kjøpe valp, slik at dere kan forberde familien best mulig.

 

Det er vår tanke at dere skal føle dere trygge og ivaretatt selv om dere velger en blandingshunden Cockerpoo.